Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättning utförd av tekniska facköversättare med djupgående ämneskunskap som kan terminologin

Professionell teknisk översättning av dokument och texter, du beställer direkt online

The Native Translator är en modern ISO-17100 certifierad teknisk översättningsbyrå för dig som är i behov av en kvalificerad teknisk översättning. Våra tekniska översättare har stor erfarenhet av bl.a. energiteknik, elektronik, fordonsindustri, järnväg, medicinsk utrustning, mobiltelefoni, oljeutvinning och vindkraft mm.

Specialiserade tekniska översättare

Våra tekniska översättare är förutom att vara välutbildade professionella översättare även sk. facköversättare. Dvs. de har en gedigen utbildning och arbetslivserfarenhet från det ämnesområde de översätter och många är civilingenjörer, geologer, kemister och fysiker. Detta gör att de har den nödvändiga ämneskunskap som krävs för en professionell teknisk översättning och för att terminologin skall stämma. Utöver detta så får översättare som arbetar för oss endast översätta till sitt modersmål och de bor i det land där språket talas för att vara uppdaterade med språkutvecklingen.

Teknisk översättning med kvalitetsgaranti

Vi kvalitetssäkrar alla dokument i enlighet med vår certifiering vilket innebär att bl.a. så korrekturläses alla dokument av en annan teknisk översättare med samma kompetens som den som gjorde översättningen. Utöver att vara effektiva och kvalitetsfokuserade så erbjuder marknadens bästa priser, prova själv här i vår översättningsportal du får med en gång både pris och förväntad leveranstid. Notera dock att för större dokument kan vi erbjuda både bättre priser och snabbare leverans om du kontaktar oss direkt på e-post.

Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett tekniskt dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>