Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättningstjänst - facköversättning och auktoriserad översättning

ISO 17100 certifierad översättningstjänst

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad professionell översättningstjänst som tillhandahåller en unik service. Högkvalitativa översättningar av alla typer av dokument online. Våra leveranstider är korta, våra priser är bland marknadens bästa och våra tjänster är smidiga och effektiva. Dygnet runt service årets alla dagar med facköversättare och auktoriserade översättare tillgångliga i de flesta språkkombinationer.

Översättningar av högsta kvalitet levererade "on-time"!

Du kan lita på att vi håller våra leveranstider och att dokumentet är redo att användas i samma sekund som det landar i din inkorg. Vi tar enkelt emot dina dokument via vår Online Service och inom 24 timmar är din professionella översättning klar. The Translator är framtidens översättningstjänst och vårt väl utarbetade system och professionella medarbetare gör att vi kan leverera det du behöver och med full sekretess, dina dokument är i trygga händer hos oss.

Vi utför facköversättning och auktoriserad översättning inom följande fackområden

  • Finans och ekonomi
  • Juridik
  • Marknadsföring och turism
  • Medicin
  • Teknik

Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra de översättningar som vi utför. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av en text eller ett dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>