Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad översättningsservice

Professionell översättning inom juridik, ekonomi, medicin och teknik online.

Professionell översättningsservice, dokument och text översättning utförd av facköversättare och auktoriserade översättare online.

Vi har en heltäckande ISO 17100 certifierad översättningsservice och översätter alla typer av dokument mellan 25 språk. Oavsett om det är en auktoriserad översättare från italienska till svenska eller från svenska till franska eller en engelsk översättare du behöver så har vi rätt person för uppdraget. Vi har professionella översättare i de flesta språkkombinationer. Att beställa en dokument översättning ska inte behöva vara svårt och komplicerat och detta är något som vi på The Native Translator har tagit fasta på. Testa vår online service så får du se hur enkelt det kan vara, och hur snabbt det kan gå att få dokumenten översatta, pröva själv genom att ladda upp ett dokument i vårt översättningsportal, det kan du göra anonymt och du får en offert inom 30s.

Översättning med kvalitetsgaranti online

Snabbare och billigare högkvalitativa översättningar går inte att hitta. The Native Translator har ett stort nät med professionella och välutbildade översättare som alla strävar efter att erbjuda en högkvalitativ dokument översättning. Så, oavsett vilka dokument eller språk det handlar om, glöm inte att besöka vår hemsida innan du bestämmer dig. Vi kan garantera att du inte kommer ångra dig, vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar.

Auktoriserad översättning och facköversättning

Hos oss kan du få hjälp med auktoriserad översättning av kontrakt och avtal, betyg, personbevis eller andra typer av dokument som måste auktoriseras för att accepteras av mottagaren. Behöver du hjälp med översättning av en doktorsavhandling eller kanske ett köpekontrakt, inga problem! Vi har facköversättare inom alla fackområden inkluderande juridiska och finansiella specialistöversättare. Vi är en heltäckande översättningsservice och hos oss får du hjälp med hela ditt översättningsbehov.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av en text eller ett dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsservice specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>