Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för professionell facköversättning och auktoriserad översättning

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå som utför högkvalitativ översättning direkt över internet.

Vi är en av mycket få översättningsbyråer som är kvalitetscertifierade certifierade enligt både ISO 17100 och CAN/CGSB-131.10. Utöver detta så arbetar vi strikt enligt miljöcertifieringen ISO 14100 och ISO 27001 standarden för informationssäkerhet. Vårt fokus är kvalificerad översättning av hög kvalitet och våra översättare universitetsutbildade facköversättare och auktoriserade översättare.

En global kvalitetscertifierad översättningsbyrå

Med projektledare och översättare över hela världen så är vi en global översättningsbyrå med alla de fördelar det innebär. Vi översätter till över 140 språk, är dygnsöppen året runt och har möjlighet att arbeta med de bästa översättarna inom respektive språkområde. När du beställer en översättning hos oss så görs den alltid av en professionell fulltidsöversättare som har målspråket som modersmål.

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så ställs stora krav på inte bara på administrativ excellens utan framför allt på själva översättningsprocessen och det börjar med vårt urval av översättare. Utöver universitetsutbildning och gedigen ämneskompetens så ställer vi också krav på att översättning endast sker till översättarens modersmål och att översättaren bor och lever i ett land där språket talas. Önskar du att översätta till amerikansk engelska så kommer översättningen att göras av en professionell översättare som är född i USA och som bor och lever i USA allt detta för att säkra att översättningen på alla sätt håller högsta kvalitet, att det språk som används i översättningen är ”upp to date” och har följt med i språkutvecklingen.

Översättning med kvalitetsgaranti

I vår kvalitetscertificering ligger implicit en kvalitetsgaranti och den innebär att om du av någon alnedning inte är nöjd med din översättning så arbetar vi med den tills du blir nöjd. 

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess och följer rekommendationerna i ISO 27001.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid project managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dina dokument i vår översättningsportal så får du din offert omgående

Kontakt

Du når oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>