Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Vi utför professionell översättning av din hemsida till över 100 språk.

Börja med att översätta din hemsida till engelska men glöm inte bort att engelska inte är det största språket på internet. 

För dig som behöver en snabb men professionell och billig översättning av din hemsida så erbjuder vi ett oslagbart alternativ. Vi har lång erfarenhet av att översätta alla typer av hemsidor till över 100 språk inom ett otal olika fackområden, teknik, medicin, finans, juridik, turism etc.  

Översätt din hemsida till det språk dina kunder talar

Du skall översätta din hemsida till det språk dina potentiella kunder talar inte enbart till engelska – det är mycket stor skillnad på effekten om din potentiella kund kan läsa din information på sitt modersmål eller om han/hon tvingas göra det på ett annat språk. Inom vissa språkområden är skillnaden så stor att du riskerar att inte ”synas” om du inte översatt till ”hemspråk”. Frankrike, Japan samt den spansk och arabisk talande världen är områden där du inte når fram om din hemsida inte är översatt till resp. lokalspråk. I Frankrike och Japan riskerar du att mista 80% av dina potentiella kunder om de inte kan läsa din information på sitt eget modersmål.

Texten på din hemsida skall inte bara vara informativ, den skall sälja din produkt och ditt budskap

För att lyckas så är det viktigt att man redan från börjar definerarar sin målgrupp och målgruppsanpassar både layout och text. Därför använder vi ofta copywriters och översättare med specialistkompetens inom marknadsföring när vi kreerar texter till hemsidor och annat marknadsföringsmaterial.

Varför är SEO så viktigt?

Översättning och lokaliser av hemsidor går hand i hand med SEO . Människor i olika länder använder olika språk och nyckelord för att söka efter produkter på internet. Vi kan hjälpa dig med sökordsforskning och implementera SEO i de texter vi översättare åt dig,  det är viktigt för att öka trafiken till din webbplats.

Kontakta oss för mer information om översättning av hemsidor vi e-post.

The Native Translator är en professionell online översättningsbyrå. Vi är certifierade enligt både ISO 17100 och i Nord Amerika CAN/CGSB 131.10.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>