Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av webbsidor

Visste du att inom vissa språkområden så kan du förlora 70% av dina potentiella kunder om de inte kan läsa information om ditt företags tjänster och produkter på sitt modersmål?

Idag är internet och företagets webbsida ofta den första kontakten med en ny potentiell kund. Det är de första 10 sekunderna på din webbsida som avgör om du lyckats skapa tillräckligt intresse för att han eller hon skall välja att gå vidare och söka mer information om företaget och dess produkter.

Är texterna på din webbsida välformulerade och lättförståeliga, får man lust att veta mer?

Ofta krävs det mer än bara en grammatiskt korrekt text fylld med fakta för att skapa intresse, texten måste vara inspirerande och tilltalande och få din läsare att vilja gå vidare. Många gånger krävs det en textförfattare som är professionell på området och det är här vi kommer in i bilden.

Låt oss skriva texterna åt dig, våra copywriters är specialister och producerar välformulerade texter som säljer. Vi skriver originaltexten och hjälper dig sedan också med översättningen till de språk som talas på de marknader där du och ditt företag arbetar. Marknadsföringstexter är svåra att översätta direkt ofta krävs adaptioner för att få fram budskapet. Oavsett ämnesområde så kan vi hjälpa dig, vi har lång erfarenhet från både tekniska, finansiella, juridiska och hemsidor för turistindustrin.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Som kund är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och kvalitetssäkrar vår textproduktion och våra översättningar i alla led.

Vi hjälper dig med att skapa texter som säljer på 25 språk. låter det intressant? Kontakta oss då på e-post.

För större uppdrag kan du kontakta vår företagstjänst The Business Translator.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>