Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av personbevis, vigselbevis, skilsmässodomar mm.

Auktoriserad översättning av dokument  - professionell översättning av dokument med kvalitetsgaranti och du beställer direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning av personliga dokument som personbevis, vigselbevis, skilsmässodomar, betyg, pass och körkort online. Du får direkt en offert online och vi levererar ofta din översättning inom 24 timmar.

När översättningen är färdig så sänder vi dig en PDF av den auktoriserade översättningen via e-post och inom 2-5 dagar kommer ditt original med vanlig post förutsatt att du beställt ett sådant. Både PDF-dokumentet och originalet är stämplat av översättaren alternativt medföljer ett följebrev som bekräftar översättningens korrekthet. Proceduren skiljer sig från land till land och vi eftersträvar alltid att använda en översättare som är auktoriserad i det land där översättningen skall användas.

I Sverige är det Kammarkollegiet som auktoriserar översättare

Kom därför ihåg att alltid ange i vilket land dokumentet skall användas när du beställer din översättning. I Sverige använder vi översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet. Utanför Sverige översättare som är auktoriserade av motsvarande myndighet, en domstol eller annan organisation i det land där översättningen skall användas.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger dig som kund en stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt och skulle ett fel smugit sig in så rättar vi omgående utan kostnad.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal, vi följer rekommendationerna i ISO 27001 strikt.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning  av ditt persobevis, vigselbevis etc. online, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en del av The Translator Group ett ISO 17100 certifierad globalt kommunikations och översättningsföretag. Vi är specialiserade på högkvalitativ översättning och att leverera auktoriserad översättning av dokument direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>