Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av handelsdokument

Översättning av fakturor samt transportdokument.

Bedriver ert företag handel med andra länder? Hanterar ni stora mängder av handelsdokument, som exempelvis fakturor, bankgarantier, enhetsdokument, ursprungsintyg, EUR-certifikat, GSP-certifikat, ATA-carnet, frakthandlingar såsom CMR, AWB och FCR samt olika intyg på andra språk?

Administrationen av en utlandsorder tar mycket tid men vi kan hjälpa er med att snabbt och effektivt översätta alla dessa typer av dokument och detta ofta inom ett par timmar. Ladda upp dina dokument i vår portal och vi översätter dem inom få timmar. 

Vi gör processen precis så enkel som den kan vara. När du skickar över dina dokument till oss ser vi till att de hamnar direkt hos en översättare som är expert på just ditt område, vilket garanterar ett högkvalitativ översättning. Med översättare över hela världen kan vi se till att översättningen av dina dokument påbörjas omgående och returneras till dig snabbare än du trodde var möjligt. 

Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ditt dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>