Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning med kvalitets och leveransgaranti online

Vi utför professionell översättning av alla typer av dokument online. 

Behöver du göra en översättning av en årsredovisning eller andra finansiella eller juridiska handlingar? Ett kontrakt med en ny agent utomlands?

Då har du kommit rätt. Vi utför professionell facköversättning av dokument och handlingar inom ekonomi, finans och juridik direkt online. Vi tillhandahåller en effektiv översättningstjänst med fokus på högkvalitativa översättningar och korta leveranstider till marknadens bästa priser och detta oavsett om det du behöver är en facköversättning, dvs en översättning gjord av en specialiserad översättare med stor ämneskompetens eller en auktoriserad översättning.

Specialister på översättning inom juridik och finans

Vi är specialister inom juridik och finans vet vad som krävs för uppgiften. Våra översättare inom ämnet ekonomi och juridik är specialister inom sitt område och har både utbildning och arbetslivserfarenhet från sina respektive fackområden. Du som kund kan därför alltid känna dig trygg med att rätt terminologi används och att ditt dokument är klart att använda direkt efter leverans.

Våra medarbetare översätter alltid till sitt modersmål vilket gör att texterna är väl anpassade till det språk och den kultur där de ska användas. Vi erbjuder dessutom förmånliga avtal och väldigt smidiga lösningar för dig som är återkommande företagskund, kontakta oss redan idag så berättar vi mer.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en online översättning av en text eller ett dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>