Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell juridisk översättning utförd av juridiska facköversättare online

Juridisk översättning - översättning av juridiska dokument och texter ISO 17100

Alla typer av översättningar kräver djupa språk- och ämneskunskaper hos översättaren men en juridisk översättning ställer extra höga krav på honom eller henne. The Native Translator är en juridisk översättningstjänst specialiserad på juridisk facköversättning och auktoriserad juridisk översättning och vi besitter stor kompetens inom det juridiska området.

Enbart juridiska översättare med fackexpertis

Våra översättare är professionella översättare specialiserad på juridisk översättning, de har lång erfarenhet inom området och mycket lång erfarenhet. För att bli juridisk facköversättare hos oss kräver vi en gedigen utbildning inom det juridiska området, många är jurister, advokater eller översättare med juridisk specialist examen. De har dessutom relevant arbetslivserfarenhet inom området. Detta är en nödvändighet för att säkerställa att våra översättningar inte bara är språkligt, grammatiskt korrekta men att också en korrekt terminologi använts. För att säkra att våra översättare följer med i språkutveckling kräver vi dessutom att de förutom att de endast får översätta till sitt modersmål också skall bo och leva i ett land där språket talas.

Juridiska översättningar med kvalitetsgaranti

Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla översättningar, det kan vi göra då vi kvalitetssäkrar alla dokument i enlighet med vår ISO 17100 certifiering vilket bl.a. innebär att alla dokument korrekturläses av en annan översättare med samma kompetens som den som utförde själva översättningen.

Marknadens mest effektiva juridiska översättningstjänst dygnet runt

Utöver att vara snabba, effektiva och kvalitetsfokuserade så vill vi gärna erbjuda marknadens bästa priser. I vår översättningsportal kan du kontrollera om detta stämmer, du får omedelbart både pris och förväntad leveranstid. Notera vänligen att för större uppdrag kan vi erbjuda både bättre priser och snabbare leverans om du kontaktar oss direkt.

Auktoriserad översättning av juridiska dokument

Vi utför självklart också auktoriserad översättning av dokument. Vi eftersträvar att alltid använda översättare som är auktoriserade eller certifierade i det land där översättningen skall användas för att säkra att motparten inte sår tvivel omkring översättningens korrekthet.

Våra juridiska översättare är naturligtvis universitetsutbildade

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett juridisk dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera kvalitetssäkrad juridisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>