Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell finansiell översättning ISO 17100

Finansiell översättning - facköversättning och auktoriserad översättning av finansiella dokument och texter.

The Native Translator är en modern ISO 17100 certifierad finansiell och juridisk översättningsbyrå för dig som är i behov av kvalificerad finansiell och ekonomisk översättning. Vår verksamhet drivs effektivt helt online och vi kan därför dygnet runt hjälpa dig med högkvalitativa finansiella översättningar oavsett specialområde.

Professionella finansiella facköversättare med stor erfarenhet

Våra översättare är professionella finansiella översättare med mycket stor erfarenhet. För att bli finansiell och ekonomisk facköversättare hos oss kräver vi en gedigen utbildning inom det finansiella området, många är civilekonomer, revisorer motsvarande och alla har dessutom relevant arbetslivserfarenhet. Detta är en nödvändighet för att säkra översättningar som inte bara är språkligt, grammatiskt korrekta men också terminologiskt.

Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla översättningar, det kan vi göra då vi kvalitetssäkrar alla dokument i enlighet med vår ISO 17100 certifiering vilket bl.a. innebär att alla dokument korrekturläses av en annan översättare med samma kompetens som den som utförde själva översättningen.

Utöver att vara snabba, effektiva och kvalitetsfokuserade så vill vi gärna erbjuda marknadens bästa priser. I vår översättningsportal kan du kontrollera om detta stämmer, du får med en gång både pris och förväntad leveranstid. Notera vänligen att för större uppdrag kan vi erbjuda både bättre priser och snabbare leverans om du kontaktar oss direkt på e-post.

Våra översättare är naturligtvis universitetsutbildade

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett finansiell dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad finansiell översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad finansiell översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>