Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Billig kvalitets översättning - professionell översättning till marknadens bästa priser!

Snabb och kvalitetssäkrad översättning ISO 17100 till marknadens bästa priser

Kvalitetsöversättning online, behöver du en medicinsk översättning, eller kanske en översättning av tekniska dokument, behöver du översätta ditt betyg till engelska? Behöver du det snabbt samtidigt som kvaliteten är hög och priset lågt?

Facköversättning 25% billigare än de flesta

Då är det tveklöst The Native Translator du ska kontakta. Hos oss får du en billig kvalitetsöversättning till mycket bra pris, vi är ofta 15-25% billigare än våra konkurrenter. Du beställer dessutom din översättning online, allt för att underlätta för dig. Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal och få det i retur direkt i din inbox översatt och klart att användas, inom 24 timmar.

Auktoriserad översättning online

Det går alltså även bra att beställa översättningar av dokument som behöver auktoriseras eller certifieras via vår online översättningstjänst. Du väljer vilken dokument typ det gäller och kan alltid vara säker på att översättningen har samma formatering som originalet.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter endast til sitt modersmål

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.
Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger dig som kund en mycket stor trygghet. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra de översättningar som vi utför. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart omgående utan ytterligare kostnad.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal. Vi följer ISO 27001 som hanterar regelsystemet runt informationshantering.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av en text eller ett dokument, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>