The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Nederländsk (holländsk) översättning utförd av professionella översättare online

Professionell översättning mellan nederländska och svenska samt svenska och nederländska inom juridk, ekonomi och finans, medicin samt teknik.

The Native Translator är branschledande inom professionell dokumentöversättning till nederländska (holländska) och erkänns internationellt som en av de ledande översättningstjänsterna globalt. Vi är kända och respekterade för kvalitet, snabb leveranstid och konkurrenskraftiga priser. Vi tillhandahåller nederländsk översättning till arabiska, kinesiska, engelska, franska, tyska, spanska och fler än 100 andra språk.

Auktoriserad översättning till och från nederländska

Oavsett hur stort ditt översättningsbehov är så har vi grupper av professionella nederländska översättare redo med relevant kunskap och erfarenhet inom området. Vi utför auktoriserad översättning till och från nederländska dygnet runt årets alla dagar. När det gäller alla former av juridiska dokument som avtal, kontrakt, betyg, domar etc. samt de flesta typer av finansiella dokument så måste dessa i de flesta fall översättas av en auktoriserad nederländsk översättare för att accepteras av motparten.

Vi tillhandahåller auktoriserade översättare till och från nederländska från och till svenska och certifierade översättningar mellan nederländsk och övriga språk, dvs översättningar gjorda av översättare med kompetens motsvarande en svensk holländsk auktoriserad översättare men med sin certifiering gjord i ett annat land. Vi använder alltid översättare certifierade i det land där översättningen skall användas för att du som kund aldrig skall ha problem med få din översättning accepterad, dvs om du ber om en auktoriserad översättning från nederländska till engelska och denna skall användas i USA så kommer den att göras av en av våra översättare som är certifierad i USA. Du sparar därmed både tid och pengar. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med en Opens external link in new windowApostille hos Opens external link in new windowNotarius Publicus och/eller legaliseras hos Opens external link in new windowRegeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad utomlands.

Vi kan hjälpa dig att öppna upp nya affärsmöjligheter genom att tillhandahålla översättningar till och från nederländska inom:

  • Teknisk översättning
  • Finansöversättning
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföringsöversättning och lokalisering
  • Medicinsk- och läkemedelsöversättning
  • Webbsideöversättning och lokalisering

Här får du en offert, det tar mindre än en minut!