The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Auktoriserad översättning och facköversättning till och från franska

Professionell översättning från franska till svenska och svenska till franska, ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Här kan du beställa en professionell översättning till och från franska. Vi utför både auktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning inom juridik, ekonomi, medicin och teknik. Du väljer enkelt källspråk och målspråk och har på under en minut en offert. Öppnar intern länk i nuvarande fönsterOffert översättning franska.

Vi översätter all typer av dokument till och från franska

Vi översätter i princip alla typer av dokument från svenska till franska och franska till svenska. Facköversättning och auktoriserad översättning till och från franska av juridiska texter, medicinska texter, tekniska manualer, medicinska studier, betyg, födelsesbevis, databaser, patientjournaler, kontrakt och avtal, pressmeddelanden, registreringsbevis, marknadsföringstexter, rättsprotokoll, webbtexter är exempel på den typ av dokument som vi översätter. Bland våra kunder finner du både företag, myndigheter och privatpersoner.

En auktoriserad översättning till franska gjord hos oss behöver inte notariseras.

När du beställer en  auktoriserad översättning till franska hos oss så väljer vi en översättare som är auktoriserad i Frankrike dvs. där översättningen skall användas och därför behöver inte en översättning gjord hos oss notariseras eller legaliseras hos UD innan den kan användas utomlands. När vi utför en auktoriserad översättning från svenska till franska och denna skall användas i Frankrike så använder vi en av våra översättare som är auktoriserad i Frankrike (traducteur assermenté). Du sparar därmed både tid och pengar. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med en Apostille hos Notarius Publicus och/eller legaliseras hos Regeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad av t.ex. franska myndigheter.

Vilken kompetens har våra översättare?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare som har kompetens inom det specialistområde de översätter och utöver det så översätter de uteslutande till sitt modersmål. De är experter på sitt ämne och kan terminologin. Våra översättare är branschspecialister och får din text att fungera på den marknad där den skall publiceras oavsett om det är en medicinsk text ett juridiskt dokument eller en teknisk installtionsmanual.

Här får du en offert, det tar mindre än en minut!