Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättningar och adaptioner för hotell och turistnäringen

Översättning av marknadsföringstexter

The Native Translator utför översättningar och adaptioner av marknadsföringstexter för hotellbranschen och turistnäringen och detta direkt över internet.

Med över 5 500 specialiserade översättare och copywriters är vi en av de ledande översättningsbyråerna på området med en stor del av mellan Europas turistindustri som våra kunder. Hotellkedjor som Hyatt, Hilton m.fl. använder regelbundet våra tjänster.

Oavsett om det är ett broschyrmaterial, en online bokningsportal där systemtexterna skall översättas eller kanske hotellets hemsida som skall översättas till 15 språk så är vi lösningen. Vi har erfarenheten, kompetensen och resurserna att genomföra projekt som detta.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa översättning av en marknadsföringstext, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad inom turistnäringen och på att leverera högkvalitativ marknadsföringsöversättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>