The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Teknisk facköversättning av dokument och texter mellan 25 språk

The Native Translator utför kvalificerad teknisk översättning av dokument och texter direkt över internet. Med över 5 000 specialiserade tekniska facköversättare hanterar vi både stora och flerspråkiga projekt.

Vi är en ISO17100 certifierad teknisk översättningsbyrå vilket ställer stora krav på inte bara vem vi anlitar som översättare utan också våra interna kvalitetsprocedurer. I en bra översättning måste fakta, budskap, god språklig kvalitet och en inte minst en bra målgruppsanpassning finnas för att översättningen skall kunna anses vara välgjord. När det gäller teknisk översättning som vid all översättning så är naturligtvis en korrekt kundanpassad terminologi allt avgörande.

Filer och format

Vi hanterar alla typer av filer och format och oavsett om det gäller ordbehandling i ett textdokument, enklare trycksaker såsom broschyrer eller bruksanvisningar, till mer avancerad produktion av t.ex. flerspråkiga manualer eller handböcker i Indesign.

Användning av översättningsminnen

Användning av översättningsminnen ger bäst resultat när källspråksmaterialet är enhetligt och konsekvent. Vid översättning av t.ex. teknisk dokumentation eller tekniskt innehåll så ger det en bättre homogenitet samtidigt som det innebär stora besparingar i både tidsåtgång och pris. Det finns dock risker med att använda översättningsminnen och det är att översättningarna inte ses som delar i ett större sammanhang, utan bara görs på meningsnivå, vi är väldigt medvetna om detta och hanterar denna problematik.

Kvalitetsgaranti

Som ISO17100 certifierad översättningsbyrå lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar.

Säker online betalning

Du betalar för din översättning direkt online över PayPal eller med ditt kreditkort över Saferpay.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på  Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad online teknisk översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ teknisk facköversättning direkt över internet.