The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Kinesisk teknisk facköversättning

Våra kinesiska tekniska översättningar utförs av kinesiska erfarna facköversättare online 24/7.

Som teknisk översättningsbyrå utför vi översättningar av tekniska texter som spänner över många skiftande områden. Det handlar om allt ifrån avhandlingar, manualer, patent, data/IT, produktbroschyrer, programvaror, energi, miljö, webbsidor och applikationer.

Teknisk högkvalitativ facköversättning till och från kinesiska direkt online

The Native Translator är specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa bl.a. kinesiska tekniska översättningar dygnet runt. Vi har, genom att våra översättare är lokaliserade i alla världens hörn, möjlighet att hjälpa dig som kund med översättning direkt när ditt behov uppstår. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering - en självklarhet

Att hantera mycket känslig information och att vara noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess av våra kunders dokument är en viktig del av vår arbetsprocess och en självklarhet. För uppdrag som kräver det eller om du som kund önskar det, tecknar vi gärna sekretessavtal, (NDA – Non Disclosure Agreement).

Kvalitet i processer och kunnande

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är naturligtvis avgörande för ett bra resultat. Vi erbjuder hög kvalitet på dina tekniska facköversättningar genom valet av våra översättare. Översättarna förkovrar sig kontinuerligt vad gäller terminologi, specifika fackuttryck och sin språkvetenskapliga kompetens - det ger hög kvalitet på dina kinesiska tekniska texter.

Vi menar också att det är stor skillnad på att vara certifierad och att följa en standard. Hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100, den nya standarden från och med 2015 för översättningsbyråer.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. tekniska texter och dokument direkt online.