The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Japansk teknisk facköversättning

Våra japanska tekniska översättningar utförs av japanska erfarna facköversättare online 24/7.

The Native Translator är en del av The Translator Group, en av Europas ledande tekniska översättningsbyråer, som dessutom är certifierad enligt ISO17100, den nya standarden från 2015 för översättningsbyråer och som är globalt gällande.

Genom att vi våra översättare är lokaliserade i alla världens hörn har vi möjlighet att, när ditt behov uppstår, snabbt leverera högkvalitativa bl.a. japanska tekniska översättningar dygnet runt. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator

Teknisk högkvalitativ facköversättning till och från japanska direkt online

Branscher expanderar geografiskt världen över och därmed även i språkligt hänseende. Men framåtskridandet sker naturligtvis även rent tekniskt. Nya branscher, nya ord och begrepp tillkommer och det ställer stora krav på våra japanska tekniska facköversättare. Tekniska översättarna måste förkovra sig kontinuerligt vad gäller terminologi, specifika fackuttryck och sin språkvetenskapliga kompetens - det ger hög kvalitet på dina japanska tekniska texter.

Tekniska branscher där vi hanterar texter handlar om allt ifrån avhandlingar, manualer, patent, data/IT, produktbroschyrer, programvaror, energi, miljö, webbsidor och applikationer.

Konfidentiell hantering - en självklarhet

Att hantera mycket känslig information och att vara noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess av våra kunders dokument är en viktig del av vår arbetsprocess och en självklarhet. För uppdrag som kräver det eller om du som kund önskar det, tecknar vi gärna sekretessavtal, (NDA – Non Disclosure Agreement).

Kvalitet i processer och kunnande

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är naturligtvis avgörande för ett bra resultat. Vi erbjuder hög kvalitet på dina tekniska facköversättningar till och från japanska genom valet av våra översättare.

Vi menar också att det är stor skillnad på att vara certifierad och att följa en standard. Hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100, den nya standarden från och med 2015 för översättningsbyråer världen över.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. tekniska texter och dokument direkt online.