The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Dansk teknisk facköversättning

Dansk teknisk översättning utförd av erfarna danska tekniska facköversättare.

Våra översättare är specialiserade inom teknik och kan dansk teknisk branschterminologi. Vi översätter alla typer av tekniska dokument till och från danska bl.a. avhandlingar, manualer, patent, data/IT, produktbroschyrer, programvaror, energi, miljö, webbsidor och applikationer.

Dansk facköversättning direkt online

The Native Translator är en dygnsöppen ISO17100 certifierad teknisk översättningsbyrå online specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa bl.a. danska tekniska översättningar. The Native Translator har mycket stor kapacitet och har öppet 24/7, vilket innebär att du som kund kan få hjälp med översättning direkt när ditt behov uppstår. Vi utför teknisk översättning mellan danska och 25 andra språk direkt online. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering är naturligtvis en självklarhet

Såväl översättare som projektledare är bundna av sekretessavtal, även om du som uppdragsgivare inte har krävt det för ditt uppdrag. Sekretess är en självklarhet och du ska vara helt trygg med hur vi hanterar dina dokument. Om du som kund önskar tecknar vi gärna sekretessavtal, (NDA – Non Disclosure Agreement) för uppdrag som kräver det.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra tekniska översättningar

Våra danska facköversättare har en universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av tekniska översättningar. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. tekniska texter och dokument direkt online.