The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Teknisk facköversättning till och från ryska

ISO17100 certifierad översättningsbyrå online, förser dig med teknisk översättning till och från ryska utförd av erfarna facköversättare 24/7.

The Native Translator behandlar, som teknisk översättningsbyrå, en rad olika ämnen. Spännvidden på de tekniska texter vi hanterar till och från ryska kan handla om allt från uppsatser, bruksanvisningar, patent, data/IT, tekniska specifikationer, software, energi, miljö, webbsajter och applikationer.

The Native Translator är en certifierad teknisk översättningsbyrå som förser allt från stora multinationella företag till mindre familjeföretag med högkvalitativa tekniska översättningar. Erfarna tekniska översättare med expertkompetens inom en rad olika branscher levererar korrekta ryska tekniska översättningar till dig som kund.

Kvalitetsgaranti i alla led

En lyckad översättning med kvaliteten på dina tekniska översättningar i fokus, beror på kombinationen av många faktorer: rätt översättare för språkkombination till från ryska, lång erfarenhet, kunskap om branschspecifika tekniska fackuttryck samt ett högt språkvetenskapligt kunnande. Den sammansättningen förser dig med bra kvalitet på dina ryska tekniska texter och det är det vi arbetar för.

Hela organisationen inom The Native Translator är certifierad enligt ISO17100, den nya standarden från och med 2015 för översättningsbyråer. Vårt arbete verifieras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger dig kvalitet i alla våra processer. 

Hantering av din konfidentiella information

Såväl översättare som projektledare är bundna av sekretessavtal, även om du som uppdragsgivare inte har krävt det för ditt uppdrag. Vi är vana vid och noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är för oss en självklarhet.

För mer information kan ni kontakta oss på Opens window for sending emaile-post.

Du kan få din offert på under 1 minut och beställa din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. tekniska texter och dokument.