The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Stockholm översättningsbyrå en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Stockholm

Har du höga kvalitetskrav både på din översättning och din översättningsbyrå, är hög servicenivå viktigt för dig?

Söker du en översättningsbyrå i Stockholm som är flexibel och dynamisk, som finns där för dig just när du behöver hjälp? The Native Translator är en dygnsöppen ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på högkvalitativ översättning. Våra översättare är universitetsutbildade facköversättare och auktoriserade översättare och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Kvalificerad översättning dygnet runt!

Vi utför auktoriserad översättning mellan 30 språk men arbetar också med kvalificerad facköversättning inom juridik, ekonomi/finans, medicin och teknologi mellan över 100 språk. Det är naturligtvis så att kvaliteten på din översättning speglar vem du är och ditt företag står för och därför bör du noga överväga vilka krav du skall ställa på den översättningsbyrå som skall få förtroendet att förmedla ditt budskap. Kom ihåg att oavsett vad du vill kommunicera så kan vi hjälpa dig.  

The Native Translator är en ISO certifierad översättningsbyrå i Stockholm

Att vara en Öppnar extern länk i nytt fönsterISO certifierad översättningsbyrå innebär att man tar kvalitet på allvar. Certifieringsprocessen är krävande och var 24e månad sker det en genomgång av vår verksamheten för att säkra att vi lever upp till certifieringskraven. Vi är helt CO2 neutrala och följer ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras på ett korrekt sätt. Som du kan se på vår hemsida så genomgår vi också årligen en kontroll av vårt betalningssystem för att säkra att vår Öppnar extern länk i nytt fönsterbetalningssäkerhet lever upp till en mycket hög standard. Vi tar kvalitet på allvar och det vet vi att du som kund förväntar.

Dygnsöppen översättningsbyrå

Oavsett när du som internationell organisation, företag, myndighet eller privatperson behöver en översättningsbyrå i Stockholm så finns vi tillgängliga. Auktoriserad översättning av ett kontrakt till franska eller kinesiska, spelar ingen roll. Ett avtal eller en patientjournal som snabbt måste översättas till engelska, eller en Power Point presentation till spanska det löser vi också. Du möter oss enklast online men om du vill sitta ned och diskutera ett större samarbete så träffas vi efter avtal på:

WTC World Trade Center Stockholm

Klarabergsviadukten 70

111 64 Stockholm

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning.