The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning till tyska för hotell och turistnäringen

Vi är specialiserade på tyska översättningar och adaptioner av hemsidor, marknadsföringstexter och dokument för hotell och turistnäringen.

The Translator Group arbetar sedan 2005 med tyska översättningar och adaptioner för den europeiska turistnäringen med en stor del av Mellaneuropas och Skandinaviens turistdestinationer bland våra kunder. Med över 5 000 specialiserade översättare och copywriters är vi en av de ledande översättningsbyråerna på området. Hotellkedjor som Hilton, Hyatt m.fl. använder regelbundet våra tjänster.

Oavsett om det är ett broschyrmaterial, en online bokningsportal där systemtexterna skall översättas till tyska eller kanske hotellets hemsida så är vi lösningen. Vi har erfarenheten, kompetensen och resurserna att genomföra projekt som detta och kan erbjuda tysk marknadsföringsöversättning direkt online.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på tysk översättning för hotell och turistnäringen och på att leverera högkvalitativ marknadsföringsöversättning direkt över internet.