The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk facköversättning till och från tyska

Våra finansiella och juridiska översättningar till tyska utförs av auktoriserade translatorer och erfarna juridiska facköversättare med tyska som modersmål.

De är specialiserade inom tysk juridik och kan tysk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. och flera praktiserande advokater. Vi översätter avtal, domar, yttranden, köpehandlingar, försäkringshandlingar och andra juridiska dokument för advokatbyråer, företag och privatpersoner till och från tyska direkt online.

Snabba tyska juridiska översättningar

The Native Translator är en dygnsöppen ISO certifierad online tysk översättningsbyrå specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa tyska juridiska översättningar. Vi har översättningsteam placerade runt omkring i världen vilket gör att vi oavsett tid på dygnet snabbt kan starta upp brådskande projekt. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar separata sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Kvalitetsgaranti

Våra översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare till och från tyska och lång erfarenhet av tysk juridisk översättning. De jobbar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet. Austrian Standards är den organisation som definierade EN-15038 den standard som lett fram till en ISO standard.

Auktoriserad tysk översättning

Det är ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad tysk översättare eller translator (beeidigter übersetzer) som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending email e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad tysk juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av juridiska texter och dokument mellan tyska och 25 andra språk direkt online.