The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Thailändsk juridisk översättning

Thailändsk juridisk översättning utförd av erfarna thailändska juridiska översättare och translatorer.

Våra översättare är specialiserade inom juridik och kan thailändsk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. Vi översätter alla typer av juridiska och finansiella dokument till och från thai bl.a. avtal, domar, yttranden, köpehandlingar och försäkringshandlingar för advokatbyråer, företag men naturligtvis också privatpersoner.

Thailändsk juridisk facköversättning direkt online

The Native Translator är en dygnsöppen ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå online specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa bl.a. thailändska juridiska översättningar. Vi har mycket stor kapacitet och kan oavsett tid på dygnet snabbt starta upp brådskande översättningsprojekt. Vi utför juridisk översättning mellan thailändska och 25 andra språk direkt online. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar gärna individuella sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra juridiska översättningar

Våra thailändska översättare har en universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av juridiska översättningar. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. juridiska och finansiella texter och dokument direkt online.