The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Svensk juridisk facköversättning online

Våra juridiska översättningar utförs av auktoriserade translatorer och erfarna juridiska facköversättare med målspråket som modersmål.

De är specialiserade inom juridik och kan juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. och flera praktiserande advokater. Vi översätter avtal, domar, yttranden, köpehandlingar, försäkringshandlingar och andra juridiska dokument för advokatbyråer, företag och privatpersoner mellan svenska och 25 andra språk direkt online.

Snabba svenska juridiska översättningar

The Native Translator är en dygnsöppen ISO certifierad online juridisk översättningsbyrå specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa översättningar. Vi har översättningsteam placerade runt omkring i världen vilket gör att vi oavsett tid på dygnet snabbt kan starta upp brådskande projekt. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering är en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Kvalitetsgaranti på alla våra översättningar

Våra översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare till och från svenska och lång erfarenhet av juridisk översättning. De jobbar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet. Austrian Standards är den organisation som definierade EN-15038 är den standard som lett fram till dagens ISO standard.

Auktoriserad svensk översättning

Det är ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad översättare eller translator som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av juridiska texter och dokument mellan 25 språk direkt online.