The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Polsk professionell juridisk översättning

Polsk juridisk facköversättning utförd av erfarna polska juridiska facköversättare och auktoriserade translatorer med målspråket som modersmål.

Våra översättare är specialiserade inom polsk juridik och kan polsk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. och flera praktiserande advokater. Vi översätter alla typer av juridiska dokument bl.a. avtal, domar, yttranden, köpehandlingar och försäkringshandlingar för advokatbyråer, företag men också naturligtvis privatpersoner.

Polsk juridisk facköversättning direkt online

The Native Translator är en dygnsöppen ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå online specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa bl.a. polska juridiska översättningar. Vi har översättningsteam placerade runt omkring i världen vilket gör att vi oavsett tid på dygnet snabbt kan starta upp brådskande översättningsprojekt. Vi utför juridisk översättning mellan polska och 25 andra språk direkt online. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering är hos oss en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar gärna individuella sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra översättningar

Våra översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av polsk juridisk översättning. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet.

Auktoriserad polsk översättning

När det gäller juridiska dokument är det ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad polsk översättare eller translator som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad global juridisk översättningsbyrå specialiserad på polsk översättning av bl.a. juridiska texter och dokument direkt online.