The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk översättning till och från italienska

Våra italienska juridiska översättningar utförs av auktoriserade translatorer och erfarna italienska juridiska översättare med målspråket som modersmål.

De är specialiserade inom italiensk juridik och kan italiensk juridisk terminologi många med en jur.kand. och flera praktiserande advokater. Vi översätter avtal, kontrakt, domar, yttranden, köpehandlingar, försäkringshandlingar, personbevis och andra juridiska dokument för advokatbyråer, företag och privatpersoner till och från italienska. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Snabba italienska juridiska översättningar

The Native Translator är en dygnsöppen ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa italienska juridiska översättningar mellan 25 språk. Vi har översättningsteam placerade runt omkring i världen vilket gör att vi oavsett tid på dygnet snabbt kan starta upp brådskande projekt.

Konfidentiell hantering av din översättning en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Kvalitetsgaranti

Våra översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare till och från italienska och lång erfarenhet av italiensk juridisk facköversättning. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och vår organisation är certifierad enligt ISO17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet.

Auktoriserad italiensk översättning

Det är ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad italiensk översättare eller translator som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är certifierade i det land där översättningen skall användas.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av juridiska texter och dokument till och från italienska.