The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk facköversättning till och från franska

Våra franska juridiska översättningar utförs av auktoriserade translatorer och erfarna franska juridiska facköversättare med målspråket som modersmål.

De är specialiserade inom fransk juridik och kan fransk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. och flera praktiserande advokater. Vi översätter avtal, domar, yttranden, köpehandlingar, försäkringshandlingar och andra juridiska dokument för advokatbyråer, företag och privatpersoner till och från franska. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Snabba franska juridiska översättningar

The Native Translator är en dygnsöppen ISO certifierad online översättningsbyrå specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa franska juridiska översättningar. Vi har översättningsteam placerade runt omkring i världen vilket gör att vi oavsett tid på dygnet snabbt kan starta upp brådskande projekt.

Auktoriserad fransk översättning

Det är ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad fransk översättare eller translator som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas i Frankrike "traducteurs assermentés".

Konfidentiell hantering av din översättning en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Kvalitetsgaranti

Våra översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare till och från franska och lång erfarenhet av fransk juridisk översättning. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet. Austrian Standards är den organisation som definierade EN.15038 den standard som lett fram till en ISO standard.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av juridiska texter och dokument till och från franska.