The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk facköversättning till och från turkiska

Våra turkiska juridiska översättningar utförs av auktoriserade translatorer och erfarna turkiska juridiska översättare med målspråket som modersmål.

De är specialiserade inom turkisk juridik och kan turkisk juridisk terminologi många med en jur.kand. och flera praktiserande advokater. Vi översätter avtal, domar, yttranden, köpehandlingar, försäkringshandlingar och andra juridiska dokument för advokatbyråer, företag och privatpersoner. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Snabba turkiska juridiska översättningar

The Native Translator är en dygnsöppen ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa juridiska översättningar till och från bl.a. turkiska. Vi har översättningsteam placerade runt omkring i världen vilket gör att vi oavsett tid på dygnet snabbt kan starta upp brådskande projekt.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Kvalitetsgaranti en självklarhet

Våra turkiska översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av juridisk översättning. De jobbar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet.

Auktoriserad turkisk översättning

Det är ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad turkisk översättare eller translator som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert » 

The Native Translator är en ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av juridiska texter och dokument bl.a. till och från turkiska.