The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk facköversättning till och från spanska

Våra spanska juridiska översättningar utförs av auktoriserade translatorer och erfarna spanska juridiska universitetsutbildade översättare med målspråket som modersmål.

De är specialiserade inom spansk juridik och kan spansk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. och flera praktiserande advokater. Vi översätter avtal, domar, yttranden, köpehandlingar, försäkringshandlingar och andra juridiska dokument för advokatbyråer, företag och privatpersoner till och från spanska.

Snabba spanska juridiska översättningar

The Native Translator är en dygnsöppen ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa spanska juridiska översättningar. Vi har översättningsteam placerade runt omkring i världen vilket gör att vi oavsett tid på dygnet snabbt kan starta upp brådskande projekt. Självklart kan vi hantera all former av spanska avsett om det handlar den spanska som talas i Mexiko eller Madrid. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering av din översättning en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal (NDA) för uppdrag som kräver det.

Kvalitetsgaranti också en självklarhet

Våra översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare till och från spanska och lång erfarenhet av spansk juridisk översättning. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet. Austrian Standards är den organisation som definierade EN.15038 den standard som lett fram till dagens ISO17100 standard.

Auktoriserad spansk översättning

Det är ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad spansk översättare eller translator som den skyddade yrkestiteln heter. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas. Tack vare att vi använder lokalt certifierade översättare så får du aldrig problem med acceptansen av din översättning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av juridiska texter och dokument till spanska och 25 andra språk direkt online.