The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk juridisk facköversättning

Koreansk juridisk översättning utförd av erfarna koreanska juridiska översättare och auktoriserade translatorer.

Våra översättare är specialiserade inom juridik och kan koreansk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. Vi översätter alla typer av juridiska dokument till och från koreanska bl.a. avtal, domar, yttranden, köpehandlingar och försäkringshandlingar för advokatbyråer, företag men naturligtvis också privatpersoner. 

Koreansk juridisk facköversättning direkt online

The Native Translator är en dygnsöppen ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå online specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa bl.a. koreanska juridiska översättningar. Vi har mycket stor kapacitet och kan oavsett tid på dygnet snabbt starta upp brådskande översättningsprojekt. Vi utför juridisk översättning mellan koreanska och 25 andra språk direkt online. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering är naturligtvis en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar gärna individuella sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra koreanska översättningar

Våra översättare och translatorer har en universitetsutbildning som översättare och lång erfarenhet av juridiska översättningar. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100 med Austrian Standards som certifierande auktoritet.

Auktoriserad koreansk översättning

När det gäller juridiska dokument är det ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad koreansk översättare eller translator. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. juridiska texter och dokument till och från koreanska direkt online.