The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk facköversättning till och från kinesiska

Kinesisk juridisk översättning utförd av erfarna juridiska facköversättare och auktoriserade translatorer.

Våra översättare är specialiserade inom kinesisk juridik och kan kinesisk juridisk terminologi många med en jur.kand. motsv. och flera praktiserande advokater. Vi översätter alla typer av juridiska dokument till och från kinesiska bl.a. avtal, domar, yttranden, köpehandlingar och försäkringshandlingar för advokatbyråer och företag men naturligtvis också för privatpersoner.

Kinesisk juridisk facköversättning direkt online

The Native Translator är en dygnsöppen ISO17100 certifierad juridisk översättningsbyrå specialiserad på att leverera snabba högkvalitativa översättningar. Vi har stor kapacitet och kan oavsett tid på dygnet snabbt starta upp brådskande översättningsprojekt. Vi utför juridisk översättning mellan kinesiska och 25 andra språk direkt online. För mycket stora projekt rekommenderar vi att ni kontaktar vår företagsservice The Business Translator.

Konfidentiell hantering är naturligtvis en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar gärna individuella sekretessavtal för uppdrag som kräver det. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra kinesiska översättningar

Våra översättare och translatorer är universitetsutbildade med lång erfarenhet av kvalificerade juridiska översättningar. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100. Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar och det innebär att texterna i de översättningar vi genomför är korrekta språkligt, stilistiskt och facktekniskt med en enhetlig användning av uttryck, begrepp, ord och förkortningar. Språket är flytande, lättläst, lätt för målgruppen att förstå och idiomatiskt korrekt.

Auktoriserad kinesisk översättning

När det gäller juridiska dokument är det ofta nödvändigt att översättningen utförs av en auktoriserad kinesisk översättare eller translator. Vi använder alltid översättare som är auktoriserade/certifierade i det land där översättningen skall användas.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad global juridisk översättningsbyrå specialiserad på översättning av bl.a. juridiska texter och dokument till och från kinesiska direkt online.