The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättningar och adaptioner för hotell och turistnäringen

The Native Translator utför översättningar och adaptioner av marknadsföringstexter för hotellbranschen och turistnäringen och detta direkt över internet.

Med över 5 000 specialiserade översättare och copywriters är vi en av de ledande översättningsbyråerna på området med en stor del av mellan Europas turistindustri som våra kunder. Hotellkedjor som Hyatt, Hilton m.fl. använder regelbundet våra tjänster.

Oavsett om det är ett broschyrmaterial, en online bokningsportal där systemtexterna skall översättas eller kanske hotellets hemsida som skall översättas till 15 språk så är vi lösningen. Vi har erfarenheten, kompetensen och resurserna att genomföra projekt som detta.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending email e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online «  Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad inom turistnäringen och på att leverera högkvalitativ marknadsföringsöversättning direkt över internet.