The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning till engelska för hotell och turistnäringen

Vi är specialiserade på översättningar och adaptioner av hemsidor, marknadsföringstexter och dokument för hotell och turistnäringen.

The Translator Group arbetar sedan 2005 med översättningar för den europeiska turistnäringen med en stor del av Mellaneuropas och Skandinaviens turistdestinationer bland våra kunder. Med över 5 000 specialiserade översättare och copywriters är vi en av de ledande översättningsbyråerna på området. Hotellkedjor som Hyatt, Hilton m.fl. använder regelbundet våra tjänster.

Oavsett om det är ett broschyrmaterial, en online bokningsportal där systemtexterna skall översättas eller kanske hotellets hemsida så är vi lösningen. Vi har erfarenheten, kompetensen och resurserna att genomföra projekt som detta och kan erbjuda marknadsföringsöversättning till mer än 25 språk och direkt online.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending email e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online «  Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning för hotell och turistnäringen och på att leverera högkvalitativ marknadsföringsöversättning direkt över internet.