Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av CV och ansökningshandlingar till engelska

Första intrycket är viktigt och du får bara en chans att ge ett första intryck!

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god. Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella engelska översättare när vi översätter ditt CV och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Hos oss är det endast professionälla översättare som översätter ditt CV

Att översätta sina ansökningshandlingar till ett främmande språk kan vara en mycket tidskrävande uppgift. Dokumentet måste inte bara vara språkligt korrekt, utan även anpassas till underförstådda regler om hur ansökningar skall formges i det aktuella landet. Det här kan vi och vi använder den stil och terminologi som förväntas av din blivande arbetgivare. När du författar ditt CV bör du tänka på att i ett internationellt CV lägger man tyngdpunkten på prestation och uppnådda resultat snarare än att rada upp vilka titlar man haft.

Vi kan också göra en auktoriserad översättning av dina betyg

Betyg och andra viktiga dokument måste översättas av en auktoriserad översättare om översättningen görs i Sverige. Vi använder nästan uteslutande översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du skall slippa att legalisera den hos Notarius Publicus. När du beställer en översättning som skall vara auktoriserad hos oss och översättningen skall användas i USA så kommer den att göras av en översättare som är certifierad i USA, för Australien i Australien etc.

Professionell översättning av CV till engelska med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de tio första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger dig som kund en mycket stor trygghet. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Din sekretess en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här beställer du din översättning

Ladda upp ett Word dokument eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning av ditt CV och andra dokument till engelska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>