The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning samt facköversättning till och från engelska.

Auktoriserad översättning och facköversättning till och från engelska inom juridik, ekonomi, medicin och teknik.

Att kunna kommunicera professionellt på engelska är en absolut nödvändighet för alla som arbetar internationellt. Professionell och korrekt kommunikation är viktigare än någonsin, och kvalitén på dina engelska texter avgör hur du och det företag du representerar uppfattas.

Du kan beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning mellan engelska och 25 språk direkt online, du får en gratis offert på under 1 minut. Öppnar intern länk i nuvarande fönsterOffert översättning engelska.

Professionell översättning till/från engelska utförd av ISO 17100 certifierad översättningsbyrå

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en ledande leverantör av professionella översättningar dvs. facköversättning och auktoriserad översättning till och från engelska. Vi producerar högkvalitativa översättningar som både är målgruppsanpassade och grammatiskt, terminologiskt korrekta. Våra översättare är universitetsutbildade och översätter självklart endast till sitt modersmål. Beställer du en översättning till engelska så görs översättningen av en översättare som har amerikansk, australiensisk eller brittisk engelska som modersmål beroende på var du skall använda din översättning, om vi skall översätta från engelska till svenska så har översättaren självklart svenska som modersmål. Vi översätter inte enbart texter och dokument utan kan också korrekturläsa och språkgranska dina engelska texter.

Vi översätter de flesta typer av dokument och texter till och från engelska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter till och från engelska. Vi kan hjälpa dig med en facköversättning eller auktoriserad översättning av juridiska texter som kontrakt och avtal, rättsprotokoll, betyg, registreringsbevis, medicinska texter, medicinska studier, patientjournaler, pressmeddelanden, tekniska manualer, webbtexter m.m. Kvalificerad översättning inom juridik, ekonomi, medicin och teknik kallas för facköversättning. Dvs. översättning där översättaren måste ha en särskild ämneskompetens för att förstå texten men också för att kunna använda korrekt terminologi. Vi utför facköversättning mellan svenska och engelska men också mellan engelska och över 100 andra språk.

Auktoriserad översättning från svenska till engelska för Australien, Canada, England och USA

Juridiska dokument som avtal, kontrakt, betyg, domar, registerdokument, vigselbevis etc. samt de flesta typer av finansiella dokument måste i de flesta fall översättas till engelska av en auktoriserad översättare för att accepteras om mottagaren är en myndighet, domstol, ett universitet eller en bank. Vi utför auktoriserad översättning från svenska till engelska och engelska till svenska och mellan engelska och över 100 andra språk.

Det finns ingen internationell auktorisation av översättare och vi utför därför alltid, så lång möjligt, en auktoriserad översättning till engelska i det land där översättningen skall användas, detta oavsett om det är Canada, England, USA eller Australien för att du aldrig skall ha problem med få din översättning accepterad. Skall ett dokument översättas från svenska till engelska och översättningen skall användas i England så kommer den att göras av en av våra engelska översättare som är auktoriserad i England genom ITI (Institute Of Translation & Interpreting), men vi har också översättare auktoriserade i Australien, Canada och USA. Du sparar därmed både tid och pengar. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med en Opens external link in new windowApostille hos Opens external link in new windowNotarius Publicus och/eller legaliseras hos Opens external link in new windowRegeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad utomlands. Om du beställer en auktoriserad översättning från engelska till svenska så görs den av en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid project managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp ditt dokument i vår portal så får du din offert på under en minut.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Här får du en offert, det tar mindre än en minut!