The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Dansk översättning utförd av professionella översättare online

Professionell översättning mellan danska och svenska samt svenska och danska inom juridk, ekonomi och finans, medicin samt teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad schweizisk professionell översättningsbyrå och en av de ledande globala översättningstjänsterna med fler än 5 000 professionella översättare. Vi inriktar oss på de skandinaviska språken, och bland dem det danska språket. Våra översättare är universitetutbildade och arbetar branschspecifikt dvs din översättning görs av en professionell översättare som har fackkunskap inom just ditt ämnesområde och kan terminologin. Vi utför översättningar till och från danska åt företag, myndigheter och andra organisationer över ett brett utbud av specialistområden.

Auktoriserad översättning till och från danska

Oavsett ämnesområde och storlek på ditt projekt så har vi auktoriserade danska översättare med relevant kunskap och erfarenhet inom just ditt område. Vi utför auktoriserad och certifierad danska översättning dygnet runt årets alla dagar. När det gäller alla former av juridiska dokument som avtal, kontrakt, betyg, domar etc. samt de flesta typer av finansiella dokument så måste dessa i de flesta fall översättas av en dansk auktoriserad översättare för att accepteras av motparten om denna är en myndighet, domstol, ett universitet samt vi i de flesta tillfällen då det gäller kontrakt och avtal.

Vi utför våra auktoriserade översättningar i det land där översättningen skall användas

Vi tillhandahåller auktoriserade översättare till och från danska från och till svenska och certifierade översättningar mellan danska och övriga språk, dvs översättningar gjorda av översättare med kompetens motsvarande en svensk dansk auktoriserad översättare men med sin certifiering gjord i ett annat land. Vi använder alltid översättare certifierade i det land där översättningen skall användas för att du som kund aldrig skall ha problem med få din översättning accepterad, dvs om du ber om en auktoriserad översättning från danska till engelska och denna skall användas i USA så kommer den att göras av en av våra översättare som är certifierad i USA. Du sparar därmed både tid och pengar. En översättning gjord av en svensk auktoriserad översättare måste oftast förses med en Opens external link in new windowApostille hos Opens external link in new windowNotarius Publicus och/eller legaliseras hos Opens external link in new windowRegeringskansliets juridiska expedition för att bli accepterad utomlands.

Vi utför dansk facköversättning inom nedanstående ämnesområden:

 • Översättning inom finans och ekonomi
 • Juridisk översättning
 • Marknadsföring och PR
 • Medicin- och pharma
 • Samhällsvetenskapliga texter och dokument
 • Teknologi

Nedan är några av de språkkombinationer vi oftast arbetar med.

 • Danska till svenska och svenska till danska
 • Danska till norska och norska till danska
 • Danska till engelska och engelska till danska
 • Danska till tyska och tyska till danska
 • Danska till franska och franska till danska
 • Danska till ryska och ryska till danska
 • Danska till polska och polska till danska

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera översättning av dokument och texter direkt över internet.

The Native Translator är branschledande inom dokumentöversättning online och utför kvalificerad översättning dygnet runt, alla dagar. Vi är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Här får du en offert, det tar mindre än en minut!