The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Söker du en billig men högkvalitativ översättning?

Vi erbjuder snabb och billig översättning av alla typer av dokument och texter direkt online, juridik, medicin, marknadsföring, turism och teknik.

För dig som behöver en snabb och billig översättning så är vi ett konkurrenskraftigt alternativ. Tack vare att vi erbjuder våra tjänster online så kan vi hålla låga priser och är, menar vi, marknadens billigaste kvalitativa översättningstjänst.

Vi översätter alla typer av texter och dokument och mellan 25 språk direkt på online. Vi är världsledande på auktoriserad och certifierad översättning direkt online – certifierade enligt ISO17100 detta är din kvalitetsgaranti.

Facköversättare, översättare som är specialister på att översätta just ditt ämnesområde

Oavsett vilken typ av dokument du behöver hjälp med så kan vi hantera det. Våra översättare är så kallade facköversättare vilket innebär att de inte bara är översättare utan också har fackkunskap inom det område de översätter. Du kan därmed vara säker på att rätt terminologi används oavsett om det är ett tekniskt-, finansiellt- eller kanske ett medicinskt dokument som du önskar att översätta. 

Auktoriserad översättning, översättare som är godkända av Kammarkollegiet.

Vi utför auktoriserad översättning till engelska och 24 andra språk direkt online. behöver du mer information så kontaktar du oss direkt via Opens window for sending emaile-post.

Du får din Opens internal link in current windowoffert online på under 1 minut.

The Native Translator är en professionell ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en del av The Translator Group.