The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Auktoriserad översättning till spanska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till spanska av juridiska och finansiella dokument direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bl.a. till spanska. Vi är snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning från svenska till spanska inom 24 timmar. Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument och som exempel kan vi nämna domar, kontoutdrag, köpekontrakt och avtal, registerutdrag, betyg, körkort etc. och allt utförs naturligtvis med högsta sekretess.

Leverans av en auktoriserad översättning till spanska inom 24 timmar

Så snart din översättning är klar så sänder vi dig en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2-3 dagar. Då vi använder översättare som är auktoriserade i Spanien sk. traductor jurado så behöver inte översättningen notariseras av Notarius Publicus i Sverige, du sparar därmed både tid och pengar.

Auktoriserad spansk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar ofta stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning till spanska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad spansk översättning direkt över internet.