The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Auktoriserad översättning till portugisiska

Beställ en auktoriserad översättning från svenska till portugisiska av juridiska och finansiella dokument direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bl.a. från svenska till portugisiska. Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument t.ex. kontoutdrag, utredningar, domar, köpekontrakt och avtal, registerutdrag, betyg, körkort mm. till portugisiska och allt naturligtvis med högsta sekretess. De översättare vi använder är auktoriserade i Portugal och därför behöver översättningen inte legaliseras hos Notarius Publicus i Sverige.

Vi levererar en auktoriserad översättning till portugisiska inom 24 timmar

Så snart din portugisiska översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2-3 dagar.

Portugisisk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta är en trygghet för dig som kund.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning till portugisiska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad portugisisk översättning direkt över internet.