The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Auktoriserad översättning till polska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till polska av dokument direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bl.a. från svenska till polska. Vi översätter alla typer av dokument t.ex. uppehållstillstånd, kontoutdrag, utredningar, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, vigselbevis, testamenten, betyg, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess. Vi använder översättare som är auktoriserade i Polen för att du skall slippa att notarisera översättningen hos notarius publicus.

Leverans av en auktoriserad översättning till polska inom 24 timmar

Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 2-3 dagar.

Översättning till polska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta är en trygghet för dig som kund.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning till polska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad polsk översättning direkt över internet.