The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Auktoriserad översättning till grekiska

Här beställer du en auktoriserad översättning från svenska till grekiska direkt online. Översättningen utförs av översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet eller av domstol i Grekland.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning bl.a. från svenska till grekiska. Vi är snabba och du kan beställa en auktoriserad översättning direkt online. Vi översätter av alla typer av dokument t.ex. utredningar, promemorior, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, betyg, körkort etc. till grekiska och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Leverans av en auktoriserad översättning till grekiska inom 24 timmar

Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 2-3 dagar.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning till grekiska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning direkt över internet.