The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättare till grekiska

Beställ en auktoriserad översättning från svenska till grekiska eller grekiska till svenska av juridiska, finansiella och medicinska dokument och texter direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå speciialiserad på auktoriserad översättning bl.a. till och från grekiska. Vi utför auktoriserad översättning både från svenska till grekiska och grekiska till svenska av alla typer av dokument direkt online t.ex. utredningar, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, patientjournaler, betyg, pass, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Leverans av en auktoriserad grekisk översättning inom 24 timmar

Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan ladda ned din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 2-3 dagar.

Auktoriserad översättning från svenska till grekiska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning till grekiska?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning till grekiska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning direkt över internet.