The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättare till 30 språk

Auktoriserad översättare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Karlstad, Norrköping, Luleå, Lund mm.

Oavsett var du befinner dig i landet så kan vi hjälpa dig med en auktoriserad översättning av finansiella och juridiska dokument och det till ca: 30 språk. Våra auktoriserade översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige men vi använder också auktoriserade översättare som mottagit sin auktorisation från motsvarande myndighet eller organisation i det land där du skall använda din översättning.

När behöver en översättning vara auktoriserad?

Om mottagaren är en statlig myndighet eller t.ex. ett universitet, kommun, landsting, ambassad eller konsulat så skall översättningen alltid vara gjord av en auktoriserad översättare. Exempel på sådana handlingar är  personhandlingar, adoptionshandlingar, betyg, registreringsbevis, vigselbevis, domar, försäkringsbesked, dödsfallsintyg mm.

Hur ser jag att min översättning är gjord av en auktoriserad översättare?

Om översättningen är gjord av en svensk auktoriserad översättare så är den alltid daterad, signerad och stämplad med den stämpel som översättaren fått från kammarkollegiet som bevis på sin auktorisation. Samma förfarande har man i t.ex. Australien, Canada, Norge, Finland, Tyskland, Frankrike, Spanien m.fl. I Storbritannien och USA så skriver i stället översättaren en deklaration där han/hon bekräftar att han/hon är kompetent att översätta i språkparet och att översättningen är korrekt, översättningen dateras och signeras.

Vad kostar en auktoriserad översättning?

Der beror på textmängd, svårighetsgrad, språkkombination mm. Om du redan har det dokument som du vill översätta tillgängligt så kan du skanna in det och ladda upp det i vår portal så får du direkt veta vad det kostar. >>Öppnar extern länk i nytt fönsterHär får du en offert<<

Hur snabbt kan jag få en auktoriserad översättning

Det beror precis som priset lite på språkkombination och svårighetsgrad. Ofta kan vi faktiskt leverera en auktoriserad översättning inom 24 timmar. När du laddar upp ditt dokument i vår portal så får du direkt en förväntad leveranstid.

Auktoriserad översättare till 30 språk online.

Vi utför auktoriserad översättning av dokument till 30 språk direkt online eller över 100 via vår företagstjänst. Arabiska, Engelska, Tyska, Franska, Spanska, Italienska, Portugisiska, Holländska, Ryska, Kinesiska, Japanska, Koreanska, Norska, Danska bara för att nämna några få av dem vi hanterar direkt online.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras av certifierande myndighet var 24 månad, detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert » Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad dokumentöversättning direkt över internet.