The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå för översättning till och från koreanska.

Kvalificerad facköversättning inom juridik, finans, medicin samt teknologi till och från koreanska.

Oavsett om du representerar ett koreanskt företag som försöker ta dig in på den svensktalande marknaden eller om du har en produkt du vill sälja i Korea så kan The Native Translator hjälpa dig. Vi tillhandahåller koreansk översättning till fler än 100 språk, inklusive tyska, franska, spanska och t.o.m. mindre språk som mongoliska. Vi är den ledande leverantören av professionella koreanska översättningar online och vi erbjuder högkvalitativ koreansk översättning inte bara till de större språkgrupperna utan även till mindre språkgrupper i Afrika. Våra professionella koreanska översättare utformar välskrivna och målgruppsanpassade texter för hela ditt marknadsförings- och/eller tekniska kommunikationsbehov.

Certifierad översättning till och från koreanska

Det existerar inte någon auktoriserad översättare till eller från koreanska i Sverige och därför tillhandahåller vi certifierade översättningar där vi som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå stämplar och bekräftar översättningens korrekthet.

Vi tillhandahåller koreanska facköversättning inom:

  • Teknisk översättning
  • Finansöversättning
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföringsöversättning och lokalisering
  • Medicinsk- och läkemedelsöversättning
  • Webbsideöversättning och lokalisering

Modersmålsprincipen ett kvalitetskrav

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna och ett kvalitetskrav när det gäller professionell koreansk översättning. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med koreanska som modersmål översätter till koreanska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Kvalitetssäkrad översättning i enlighet med ISO 17100

Vi är kvalitetscertifierade sedan 2011 och från 2015 enligt den då nya ISO standarden ISO 17100. Att vara ISO certifierad innebär att vi tagit kostnaden och det stora arbetet att dokumentera och kvalitetssäkra alla våra procedurer, allt från krav på och rekrytering av översättare till kvalitetssäkring av varje individuell översättning som vi utför. Som exempel kan vi nämna att vi enbart använder universitetsutbildade professionella heltidsöversättare med specialisering inom det ämnesområde de översätter. Samtliga översättningar korrekturläses av en andra översättare med samma kvalifikationer som den som genomförde översättningen. Att vi lever upp till kriterierna i vår certifiering kontrolleras löpande av den organisation som certifierade oss. Att vi är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå koreanska innebär också att vi lämnar kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vad kostar en översättning

Ladda upp ditt dokument direkt i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsteröversättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en koreansk översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och certifierad översättning till och från koreanska direkt över internet.