The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Den ledande koreanska översättningstjänsten online

Oavsett om du är ett koreanskt företag som försöker ta dig in på den svensk talande marknaden eller om du har en produkt att sälja till Korea så kan The Native Translator hjälpa dig. Vi tillhandahåller koreansk översättning till fler än 100 språk, inklusive tyska, franska, spanska och t.o.m. mindre språk som mongoliska. Vi är den ledande leverantören av professionella koreanska översättningar online och vi erbjuder högkvalitativ koreansk översättning inte bara till de större språkgrupperna utan även till mindre språkgrupper i Afrika.

Våra professionella koreanska översättare utformar välskrivna och tydliga texter för alla dina marknadsförings- eller tekniska kommunikationsbehov. Baserat på dina behov tilldelar vi ditt projekt till någon av våra specialiserade koreanska översättningsgrupper som inkluderar experter med utbildning inom respektive fackområdet för att leva upp till dina specifika översättnings- eller lokaliseringsbehov.

Certifierade koreanska översättningar

Juridiska och finansiella dokument måste oftast översättas av en certifierad översättare för att accepteras av motparten. Det finns ingen sådan mellan koreanska och svenska men vi kan erbjuda detta från de flesta andra stora språk som engelska, tyska, franska mm.

Vi erbjuder koreanska facköversättare inom:

  • Teknisk översättning
  • Finansöversättning
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföringsöversättning och lokalisering
  • Medicinsk- och läkemedelsöversättning
  • Webbsideöversättning och lokalisering