The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Professionell översättning från svenska till turkiska

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till turkiska inom teknik, juridik, finans och medicin. Universitetsutbildade översättare med ämneskompetens.

Oavsett fackområde så har vi kompetenta översättare som kan hjälpa dig med en professionell översättning från svenska till turkiska. Med över 5 500 professionella facköversättare till vårt förfogande så är vi är en av de ledande översättningsbyråerna i Europa när det gäller högkvalitativ facköversättning.

Auktoriserad översättning från svenska till turkiska

Juridiska och finansiella dokument måsta oftast översättas av en auktoriserad översättare särskilt om de kommer att lämnas till en statlig myndighet eller används i offentlig förvaltning t.ex. universitet, kommuner, landsting eller ambassad/konsulat. Om du beställer en auktoriserad översättning till turkiska hos oss så är den giltig i Turkiet utan att den skall stämplas hos notarius publicus i Sverige då vi notariserar i Turkiet.

Konfidentiell hantering är naturligtvis en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar gärna individuella sekretessavtal för uppdrag som kräver det. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra turkiska översättningar

Våra turkiska översättare och translatorer är universitetsutbildade med lång erfarenhet av kvalificerade översättningar. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO17100. Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar och det innebär att texterna i de översättningar vi genomför är korrekta språkligt, stilistiskt och facktekniskt med en enhetlig användning av uttryck, begrepp, ord och förkortningar. Språket är flytande, lättläst, lätt för målgruppen att förstå och idiomatiskt korrekt.

Har du frågor eller behöver hjälp så står vi naturligtvis gärna till tjänst, du når oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post. Ladda upp ditt dokument i vår Opens internal link in current windowportal och du får på under en minut både pris och förväntad leveranstid på din översättning. 

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi är bl.a. specialiserade på snabb högkvalitativ turkisk översättning direkt över internet.