The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell teknisk översättning från engelska till svenska

Professionell teknisk översättning från engelska till svenska – tekniska facköversättare med specialistkompetens som översätter till sitt svenska modersmål.

The Native Translator är en global ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå. Vi utför tekniska översättningar från engelska till svenska som både är språkligt och terminologiskt korrekta och detta tack vare att vi enbart använder professionella tekniska facköversättare. Våra översättare är universitetsutbildade specialistöversättare som utöver att vara lingvister också har fackkompetens inom det tekniska ämnesområde de översätter, många är tekniska skribenter, ingenjörer eller civilingenjörer de är flytande på engelska men med svenska som modersmål.

Vi har fackkompetens inom de flesta teknikområden

Vi har vi fackkompetens inom bl.a; IT, fordonsteknik, flygteknik, maskinteknik, sjöfart, järnvägsteknik, miljöteknik, lantbruks- och skogsmaskiner samt energisystem.

Teknisk översättning från engelska med kvalitetsgaranti 

Som ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de texter vi översätter. Detta innebär att vi kvalitetssäkrat våra texter innan leverans och skulle trots detta texten innehålla felaktigheter så korrigerar vi naturligtvis utan extra kostnad och detta med högsta prioritet. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara Opens internal link in current windowISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att bl.a. leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning från engelska direkt över internet.