The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell teknisk facköversättning till franska

Franska tekniska översättare med fackkompetens

The Translator Group är ett globalt översättningsföretag specialiserat på bl.a. teknisk översättning. Våra översättare är s.k. tekniska facköversättare med specialist kompetens inom just teknisk översättning.

Vi kan därför leverera översättningar som inte bara är språkligt korrekta utan där också en korrekt terminologi använts konsekvent genom texten eller dokumentet. Våra översättare har alla en bakgrund som ingenjörer eller tekniska skribenter och naturligtvis med franska som modersmål.

Fransk teknisk översättning inom ett antal specialområden

The Native Translator är en del av The Translator Group och har fackkompetens inom; vitvaror, IT, fordonsteknik, flygteknik, järnvägsteknik, maskinteknik, sjöfart, hydraulsystem, lantbruks- och skogsmaskiner och energisystem.

Teknisk översättning från svenska till franska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.