The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Teknisk översättare till danska från svenska

Professionell teknisk facköversättning till danska

The Native Translator är en global professionell online översättningstjänst bl.a. specialiserad på dansk teknisk översättning. Vi utför danska tekniska översättningar som inte bara är språkligt korrekta, utan där en korrekt terminologi har använts. Våra facköversättare är inte enbart är lingvister (översättare) utan har också har djupgående fackkompetens inom det område de översätter.

Svenska - danska tekniska översättare med fackkompetens

Vi har teknisk fackkompetens inom; IT, fordonsteknik, flygteknik, järnväg, maskinteknik, sjöfart, hydraulsystem, lantbruks- och skogsmaskiner och elsystem.

Har du frågor eller behöver råd och/eller hjälp så står vi gärna till tjänst, du når oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Teknisk översättning till danska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.