The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Teknisk översättare från franska till svenska

Teknisk översättning från franska – översättare med fackkompetens

The Translator Group är ett globalt översättningsföretag bl.a. specialiserad på teknisk översättning. De franska tekniska översättningar som vi levererar är inte bara är språkligt korrekta, där har också en korrekt terminologi använts, och detta tack vare att vi enbart använder facköversättare. En facköversättare är en översättare som inte enbart är lingvister men som också har fackkompetens inom det område han/hon översätter.

Fransk – svenska tekniska översättare med fackkompetens

Hos The Native Translator som är en del av The Translator Group har vi fackkompetens inom; IT, hemelektronik, vitvaror, fordonsteknik, flygteknik, maskinteknik, sjöfart, hydraulsystem, lantbruks- och skogsmaskiner och elsystem.

Teknisk översättning från franska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.